ارده کنجد سیاه در کاهش سطح کلسترول مفید است آنها حاوی دو ماده به نام سزامین و سزامولین هستند که به گروهی از الیاف به نام لیگنان تعلق دارند.
لیگنان ها، به ویژه هنگامی که همراه با استرهای استانول (ترکیبات شیمیایی شناخته شده برای کاهش سطح کلسترول بد) مصرف شوند، اثر کاهش دهنده کلسترول دارند ارده کنجد سیاه همچنین حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتوسترول است که ساختاری شبیه به کلسترول دارد.
مصرف آنها نه تنها سطح کلسترول خون را کاهش می دهد، بلکه خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را نیز کاهش می دهد ارده های کنجد دارای بالاترین فیتوسترول در بین تمام ارده ها و آجیلها هستند سلامت چشمطبق طب سنتی چینی، بین اندام های داخلی و قسمت های خارجی مانند چشم ها رابطه قوی وجود دارد.
کبد خون را ذخیره می کند و از آنجایی که شاخه خاصی از کانال کبد به سمت چشم می رود، کبد نیز می تواند خون را به چشم ها بفرستد تا از عملکرد آنها پشتیبانی کند ارده کنجد سیاه برای کبد مفید است زیرا خون کبد را افزایش می دهد و در نتیجه چشم را تغذیه می کند.
اثرات درمانی آنها به درمان تاری دید و خستگی و خشکی چشم کمک می کند اندام ها را تغذیه کنیدارده کنجد سیاه باعث افزایش انرژی، تغذیه مغز و کند کردن پیری می شود مصرف منظم دانه کنجد سیاه می تواند به کاهش علائم کمردرد، مفاصل دردناک یا سفت و سفت و ضعف در مفاصل کمک کند.