تن ماهی شادباش خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد اسیدهای چرب امگا 3 تن ماهی رشد و تکثیر سلول های تومور را محدود می کند آنتی اکسیدان ها ضد التهاب هستند و التهاب را مهار می کنند.
علاوه بر این، آنها با سلول های سرطانی مبارزه می کنند.
آنتی اکسیدان ها حیاتی هستند زیرا سرطان با التهاب مزمن ارتباط دارد بنابراین، مصرف منظم مقدار تجویز شده تن ماهی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
کمک به مدیریت وزن طبق یک مطالعه، تن ماهی گوشت بدون چربی است سرشار از پروتئین، مواد مغذی و کم کالری و چربی است شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.
در نتیجه از خوردن میان وعده های ناسالم جلوگیری می کند تن ماهی کالری دریافتی را متعادل می کند و در نتیجه وزن را تنظیم می کند.
سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد تن ماهی منبع غنی ویتامین B و آنتی اکسیدان است.
ویتامین B باعث تقویت استخوان و جلوگیری از شکستگی می شود علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها از بیماری های التهابی و تحلیل استخوان جلوگیری می کنند.
در نتیجه، مصرف روزانه سلامت استخوان ها را تضمین می کند که یکی دیگر از مزایای سلامتی تن ماهی است.
تن ماهی همچنین منبع خوبی از ویتامین D است ممکن است به افزایش جذب بسیاری از مواد معدنی ضروری کمک کند این شامل کلسیم، منیزیم و فسفات است.
اینها برای متابولیسم و سایر اثرات بیولوژیکی حیاتی هستند همچنین خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.
طبق تحقیقات، تن ماهی حاوی پروتئینی به نام الاستین است به حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و رنگ پوست صاف کمک می کند.
علاوه بر این، کمپلکس ویتامین B موجود در تن ماهی به سنتز سلول های جدید پوستی سالم کمک می کند.
مواد مغذی و ویتامین های ضروری موجود در تن ماهی به عملکرد و متابولیسم بدن شما کمک می کند این کمک می کند تا شما را پرانرژی، فعال و سالم نگه دارید.
علاوه بر این، تن ماهی یک راه طبیعی برای تقویت ایمنی شما است.