پسته، در یک کارآزمایی بالینی مکمل یا بدون مکمل

چندین مطالعه آینده نگر رابطه معکوس بین مصرف آجیل و فشار خون (BP) یا فشار خون را نشان داده اند.
 در مورد خاص پسته رفسنجان، در یک کارآزمایی بالینی که بر روی 28 فرد مبتلا به دیس‌لیپیدمی انجام شد، اثر مفیدی بر فشار خون مشاهده شد که به مدت چهار هفته از یک رژیم کنترل کم‌چربی پیروی کردند، رژیمی که 10 درصد از کل انرژی را از پسته داشت.
یا رژیمی با 20 درصد کل انرژی از پسته.
 کاهش قابل توجه فشار خون سیستولیک (SBP) به ویژه پس از پیروی از رژیم غذایی حاوی 10 درصد از کل انرژی به عنوان پسته اکبری یزد مشاهده شد، بنابراین، هیچ اثر وابسته به دوز مشاهده نشد.
 علاوه بر این، هیچ تفاوتی در فشار خون دیاستولیک (DBP) ثبت نشد.
پسته
 مطالعه اخیر دیگری که بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع دوم توسط Sauder و همکاران انجام شده است.
 کاهش SBP را پس از پسته خشک دامغان مصرف رژیم غذایی با 20 درصد انرژی از پسته به مدت چهار هفته نشان داد.
با این حال، سه کارآزمایی تغذیه کنترل‌شده اضافی، اثرات کاهش فشار خون پسته را به‌عنوان یک پیامد ثانویه ارزیابی کردند و تفاوت‌های غیر قابل‌توجهی در SBP و DBP بین آن دسته از آزمودنی‌هایی که با پسته مکمل یا بدون مکمل بودند، مشاهده شد.
در نهایت، بررسی اخیر و متاآنالیز بیش از 20 RCT نشان داد که علیرغم مصرف آجیل مخلوط ممکن است DBP را کاهش دهد، به نظر می‌رسد پسته قوی‌ترین اثر را در کاهش DBP و SBP دارد.
بنابراین، اگرچه شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد پسته اکبری صادراتی ممکن است فشار خون را کاهش دهد، نتایج ناسازگار، ادامه بررسی این جنبه را تشویق می‌کند.
  • منابع:
    1. ?Why Should Pistachio Be a Regular Food in Our Diet
  • تبلیغات: 
    1. با توت فرنگی خشک دسته گل عروس درست کنید!
    2. کفایت مالکیت کفش به عنوان تعداد جفت
    3. ظروف یکبار مصرف که در آن ماری جوآنا جابه جا می کردند
    4. چرا باید غوره را در ظروف مسی استفاده کنیم؟